fbpx

IZBELJIVANJE ZUBA:

Lasofti Izbeljivanje Zuba 3

Koju metodu koristimo i da li je zaista bezbedna?

*Izbeljivanje splint metodom daje trajniji efekat beline, a što je najvažnije bez oštećenja gledji i usne duplje.
 
* Zahvaljujući modernoj tehnologiji, izrada individualnih folija nikad nije bila preciznija. Uz trejeve, gelove i instrukcije, sami možete uraditi tretman kada i gde Vi to poželite. Bili kod kuće ili na odmoru, naVama je kada ćete da zablistate. I ono što je najbitnije, ovo je jedini tretman koji je 100% bezbolan i bezbedan.
 
* Postanite kreator sopstvenog osmeha, izbelite zube do željene nijanse i učinite to jedinim apsolutno bezbednim i  bezbolnim načinom.
 
 
Ukoliko poželite osveženje boje posle izvesnog vremena, sve što Vam je potrebno biće- samo jedan gel.
* Sem što je najbezbednija i najefektnija metoda, ordinacijsko- kućna metoda je najekonomičnija.
* Dokazano je da su rezultati ordinacijsko-kućnom metodom izbeljivanja zuba dugotrajniji nego rezultati dobijeni laserskim izbeljivanjem zuba.
* Nakon izbeljivanja zuba, sa odgovarajućom oralnom higijenom, Vaši zubi će uvek biti belji nego pre tretmana.
* Nova boja nakon tretmana se zadržava do tri godine. (ovo naravno važi bez konzumiranja kafe, čaja, cigareta, čokolade, tamnih napitaka itd itd) 😀
* Individualni zubni lukovi, napravljeni od specijalnih folija u koje se nanosi gel za izbeljivanje, jedini su apsolutno siguran, precizan i bezbedan proces.
* Osmeh je ono što omogućava zubima da dišu. Sa godinamazubi počinju da žute, gube svoju prirodnu belinu i sjaj. Takodje, mrlje i žuta boja od kafe, čajeva i cigareta, mogu narušiti estetiku Vaših zuba. Srećom postoje mnoge metode izbeljivanja, a samo neke od njih su ispitane i apsolutno bezbedne da bi ih primenili. Probudite se svako jutro uz blistavo beli osmeh i pokažite koliko ste zapravo neodoljivi.
* Ne postoje dve osobe koje imaju isti niz zuba, vaši zubi su jedinstveni kao i Vaš nos, usne, oči, pa i način šminkanja. Našminkajte Vaše zube u skladu sa Vašim karakterom i individualnošću. Dajte svom izgledu maksimum i zasijajte kompletno, jer lepi zubi su odraz dobrog zdravlja a igraju važnu ulogu u privlačnosti i dobrom utisku posmatrača.
Call Now ButtonPOZOVITE