fbpx

Akcije u Januaru

Želite u 2021 godinu da uđete sa zdravim navikama, vitki i negovani tu je Lasofti da vas podrži.

Zerona je neinvazivni hladni laser, koji vas oslobodja viška masnih naslaga

 

1. ZDRAVE NAVIKE

Gladovanje, izbacivanje namirnica iz jelovnika i preskakanje obroka dovodi do gubitka TT ali u isto vreme se ne tope masti, već gubi mišićna masa, tečnost, minerali, vitamini, a procenat masti se povećava što dovodi do bolesti i preranog starenja. Samo za vas je tu diplomirani nutricionista dijeteticar Nevena Krstić da vam da smernice.

Nutricionistički pregled, plan ishrane za mesec dana, kontrolni pregled nakon dve nedelje i individualna preporuka za dalji nastavak.

̶9̶ ̶0̶0̶0̶r̶s̶d̶ – 6000rsd

zerona laser

2. VITKI
Zerona laser aparat najnovije tehnologije u kombinaciji sa zdravom ishranom daje sjajne rezultate.
Neinvazivna, nehiruška liposukcija za vas u Lasoftiju po super ceni. Sam tretman traje 40 minuta i radi se na 2 do 3 dana.
6 zerona lasera + 4 nedelje plana ishrane
̶3̶9̶ ̶0̶0̶0̶r̶s̶d̶ – 25 000rsd

Tretmani Lica

3. NEGOVANI
Dermapen je najdelotvornija metoda potpunog podmlađivanja kože. Vraća mladalačku vedrinu lica, ima antiage efekat i ublažava ožiljake.
Procedura se izvodi dermapen aparatom koji stimuliše stvaranje kolagena i omogućava bolju apsorpciju kozmetičkih preparata.
Dermapen je unapređena verzija mezoterapije.
Dermapen tretman 5000rsd
Paket od 3 tretmana 12000rsd

presoterapija aparat cena

4. Presoterapija je najmoderniji oblik limfne drenaže kojom se ubrzava i pravilno usmerava protok limfe i venske krvi. ✨

Limfnom drenažom postiže se:
🔹bolja cirkulacija
🔹ravnoteža telesnih tečnosti
🔹 bolje opšte stanje organizma

Pomoću presoterapije rešavamo se svih toksičnih elemenata koji se nagomilavaju u ćelijama, a sam tretman je veoma prijatan i opušta celo telo. 🧖🏻‍♀️

Tretman presoterapije može trajati 30, 40 ili 60 minuta, u zavisnosti od vaših potreba. Želimo da uživate i volite svoje telo, zato smo vam omogućili samo najbolje tretmane po neverovatnim akcijskim cenama od 1000rsd! 

Call Now ButtonPOZOVITE