fbpx

Kako Smršati Iskustva - Nova Iskustva Mršavljenja Zerona Laser Centar, Pre-Posle:

Koliko je potrebno Zerona tretmana, šta kažu naša iskustva?

Iskustva mršavljenja zerona laserom govore da je najčešće potrebno 6 tretmana da bi došli do vidljivog rezultata


Pogledajte neka od iskustva zerona laserom naših klijenata, rezultati sve govore. Smršati nikad nije bilo lakše!  

Dokazano najefikasnije, iskustva mršavljenja ZERONA + PRESOTERAPIJA daju najbolje rezultate u borbi s masnim naslagama.

Novinari beogradskog lista Kurir napravili su istraživanje koji su to tretmani koji daju najbolji efekat u borbi sa kilogramima. Zerona laser zauzima prvo mesto, a limfna drenaža drugo, usluge koje pruža Lasofti beauty centar. 


Iskustva mršavljenja zerona laserom:

Zerona laser: poslednja reč tehnologije, efikasna, bezbolna i sigurna metoda. Zahvaljujući poslednjoj tenologiji ova tehnologija omogućava zdravo i sistemsko mršavljenje. Zbog toga što ne oštećuje tkivo, Zerona je pogodna za osobe koje se zbog određenih zdravstvenih problema ne smeju izlagati drugim modernim procedurama u borbi s masnim naslagama. Najbolji efekti su ako se tretman radi svakog drugog dana, u trajanju od 30-45 minuta. Preporučeno je uraditi barem 6 tretmana. Za samo dve nedelje moguće je skinuti jedan do dva konfekcijska broja. 

Iskustva mršavljenja zerona + limfna drenaža:

Aparaturna limfna drenaža: ovim postupkom uklanja se višak tečnosti iz tkiva. Brzi način života i ishrana doprinose tome da se limfni sistem zakrči toksinima, nesmetano cirkuliše i eliminiše nagomilane otrove iz organizma. Najmoderniji vid limfne drenaže je PRESOTERAPIJA. Najveći broj naših klijenata presoterapiju opisuje kao vrlo prijatnu masažu, posle koje se osećaju preporođeno.


Iskustva mršavljenja lipoliza:

Lipoliza je metoda koja se koristi pre svega za topljenje masti. Ljudima koji nemaju prevelik višak kilograma, već imaju problem sa masnim naslagama skupljenim na određenim delovima tela, upravo je ovo idealan tretman za njih. Tretman lipolize se izvodi korišćenjem lipolitičkih koktela koji dovode do sagorevanja masnih naslaga u određenoj regiji. U najvećem broju slučajeva se primenjuje na butinama, stomaku, bokovima i zadnjici, podbratku.


Kavitacija: tretman koji se koristi za uklanjanje celulita i lokalizovanih masnih naslaga. Kavitacija je neinvazivna i bezbolna metoda za eliminaciju celulita i masnih naslaga pomoću niskofrekventnih ultrazvučnih talasa, koji buše masne ćelije. Regije koje se sa najvećim uspehom tretiraju su: stomak, struk, kukovi, gluteus, unutrašnja strana butina, natkolenice, nadlaktice… Trajanje tretmana je maksimum 40 min. po regiji, što je dozvoljena gornja granica izloženosti ultrazvuku ove frekvencije i intenziteta, a najoptimalnije vreme kavitacije je 30 min.


Iskustva, vakum masaža:

Vakum masaža podrazumeva da vakuum preko aplikatora stvara kružni kožni nabor u kom se povećava rastegljivost vezivnog tkiva i dolazi do širenja kapilara. Ovom terapijom mehanički se izvlači celulit bliže površini kože i ubrzava cirkulacija u tretiranom području. Time se znatno poboljšava dotok sveže krvi i kiseonika na oštećenim mestima, a posledica je bolja razmena materija u tretiranoj regiji, pa vezivno tkivo postaje još elastičnije. Povećanjem rastegljivosti vezivnog tkiva ubrzava se i protok limfe, pa se samim tim eliminiše i višak tečnosti i štetnih produkata.

Samo u Lasofti beauty centru tokom marta možete iskoristit akciju ZERONA + PRESOTERAPIJA za 3333 dinara.

 

Naravno, najbolje efekte postići ćete kombinovanjem nekih od ovih tretmana uz korekciju ishrane. U Lasofti beauty centru možete konsultovati našeg nutrucionistu koji će vam napraviti individualni plan ishrane, a uz kombinovanje Zerona lasera i presoterapije, rezultati će biti brzo vidljivi, osećaćete se dobro, lepo i zdravo

Zerona Laser Iskustvo:
SAMO 6 ZERONA LASERA!!! Tretman zerona laserom traje 40 minuta i radi se na 2-3 dana. NIKAD BRŽE DO REZULTATA. 6-12cm manje za dve nedelje.
BODYSHOCK TRETMAN Personalizovani tretmani tela usmeren na probleme celulita, strija, gubitka čvrstoće i zadržavanje vode.
Zerona neinvazivni hladni laser
Zerona Laser Iskustvo:
Efekat vidljiv i posle 3 tretmana zerona laserom. Zerona je neinvazivni hladni laser, koji vas oslobodja viška masnih naslaga.

Oslobođena masnoća iz ćelija odlazi u limfotok i prirodnom detoksikacijom se oslobđa iz organizma

Unošenje dosta vode i hodanje od pola sata dovoljni za postizanje rezultata.
Lasofti se pobrinuo da sve obavite kod nas, nudimo korisćenje tarke za trčanje u našem salonu .
Zerona je neinvazivni hladni laser, koji vas oslobodja viška masnih naslaga.
Želite brze rezultate, na pravom ste mestu.
Rezultat posle 6 zerona lasera, za samo 2 nedelje. 10cm manje u obimu. Ishrana minimalno korigovana i uključena lagana šetnja na traci posle svakog tretmana. 🌺Kod nas imate mogućnost korišćenja trake za trčanje. Lasofti se pobrinuo da napravi pravi ugođaj klijentima koji žele da dođu do cilja.
Rezultat posle 6 zerona lasera, za samo 2 nedelje. 10cm manje u obimu. Ishrana minimalno korigovana i uključena lagana šetnja na traci posle svakog tretmana. 🌺Kod nas imate mogućnost korišćenja trake za trčanje. Lasofti se pobrinuo da napravi pravi ugođaj klijentima koji žele da dođu do cilja.
Ishrana minimalno korigovana
10cm manje u obimu.
Promena je postignuta nakon 3 tretmana anti age pilingom u Lasofti beauty laser centru na Banovom brdu. Tretman se radi piling koktelom koji je kombinacija piruvinske i mlečne kiseline. Deluje na : ✅Duboke bore ✅Ožiljke od akni ✅Opuštenu kožu ✅Neujednačen ten
Zerona Laser Centar
Call Now ButtonPOZOVITE