fbpx

ZDRAVO MRŠAVLJENJE U 2022. GODINI

ZDRAVO MRŠAVLJENJE U 2022. GODINI


Često koristimo izgovore kao što su “Počinjem sa dijetom od ponedeljka!”, “Krećem da treniram posle Nove godine!” i mnogi drugi…

Zdrava ishrana ne znači da treba da iscrpljujemo svoje telo gladovanjem, zdrava ishrana podrazumeva postepeno menjanje loših navika u ishrani.

Umesto čokoladice poješću mandarinu!

Umesto da idem kolima u prodavnicu, prošetaću!

Postepeno uvoditi po jednu dobru naviku svaki dan dovešće do trajnih rezultata.

Zdrava ishrana dovodi do toga ne samo da izgledamo dobro, dovodi do toga da se osećamo dobro. Kada se osećamo dobro, dešavaju nam se i dobre stvari!

Odakle početi? Navešćemo Vam nedeljni primer zdravih navika, po jedna svaki dan, do cilja!

Ponedeljak: Danas ne kupujem sokove iz prodavnice, napraviću kod kuće prirodni sok. Najlakši i najukusniji recept: Staviti u blender nar, jabuku, limun. Nema lepšeg soka.

Utorak: Beli hleb ima previše kalorija. Belo brašno zameniću heljdinim brašnom i zamesiti hleb kod kuće. Heljda je jako zdrava i lako se priprema.

Sreda: Umesto da spremim prženo mesto i pomfrit, napraviću grilovano povrće i kuvano belo meso.

Četvrtak: Salate nam pomažu da unosimo manje hrane i dovode do toga da brže budemo siti. Brz recept za salatu sa velikim energetskim vrednostima: Tofu sir, iceberg salata i maslinke.

Petak: Neću kupiti supu iz kesice, skuvaću je sama.

Subota: Jutarnju kafu ili čaj popiću bez šećera.

Nedelja: Umesto nedeljnog roštilja, spremićemo losos sa barenim krompirom. Zdravo i prekukusno!

Zdravom ishranom imaćemo više energije, a višak energije potrošićemo na treningu, jutarnjim trčanjem ili dugom šetnjom. Navedena kombinacija zajedno sa zerona laserom u našem beauty centru Lasofti dovešće do toga da izgledamo onako kako smo oduvek maštali.

U našem centru stručno osoblje će Vas uputiti na zdravu i pravilnu ishranu i na tretmane koji će dovesti do željenih rezultata.

Vidimo se! Call Now ButtonPOZOVITE