fbpx

DERMAPEN

 Blistava koža, bez bora, ožiljaka, strija… 

 

Šta je to Dermapen?

Dermapen je jedno od najkorisnijih sredstava u borbi za lepši i svežiji izgled. 

Dermapen se koristi za terapiju:

bora povrsinskih nepravilnosti strija proširenih pora ožiljaka od akni ubacivanje u kožu aktivnih mezoterapijskih koktela hiperpigmentacije (fleka na koži) podmlađivanje

Kako se tretman izvodi (DERMAPEN KOKTELI)? 

Dermapen je aparat koji ima 12 mikro igala. Same iglice napravljene su od nerđajućeg čelika, a glava pena je sterilna i za jednokratnu upotrebu. Preko detaljno očišćene kože, prelazi se u tri pravca horizontalno, vodoravno i dijagonalno, a nakon toga nanosi sterilan mezoterapijski koktel, čiji sastav zavisi od problema koji se rešava. Tokom samog tretmana dermapenom dolazi do kontrolisane destrukcije predela kože koji tretiramo, što vodi stvaranju kolagena i nove kože. Podstiče se razvoj novih kapilara, poboljšava prokrvljenost kože, omogućava bolji dotok kiseonika i hranljivih materija.

Najčešće je potrebno 3-5 tretmana, u razmaku od 2-4 nedelje.

 

 Kada se vide prvi rezultati? 

Već nakon prvog tretmana vide se promene na koži, u vidu popravljanja teksture kože i smanjivanja površinskih oštedenja, ublažavanja bora i proširenih pora, ožiljaka, strija. Svakim danom rezultati su sve bolji i uočljiviji. Procesi obnove u koži dešavaju se još nekoliko meseci. Krajnji rezultat, nakon poslednjeg uradjenog tretmana se vidi nakon 2 do 3 meseca, jer je toliko potrebno da se finaliziraju rezultati procesa koje dermapen u koži pokreće.

 

 

Da li je potreban oporavak nakon tretmana? 

Tretman dermapenom je bezbedan i na koži ne ostavlja nikakve tragove osim prolaznog crvenila i blagog otoka neposredno nakon tretmana. Crvenilo se, u izuzetnim slučajevima može zadržati do 48h, pa je najbolje tretman planirati pred vikend. U narednim satima (48 sati nakon urađenog tretmana), na kožu ne treba nanositi ništa i ne preporučuje se šminkanje, aktivna fizička aktivnost, bazeni, saune, vreo tuš, izlaganje UV zracima (sunčanje se ne preporučuje minimum 1 mesec od tretmana). Kreme sa zaštitnim faktorom su obavezni deo dnevne nege kako u letnjim tako i u zimskim danima. Nakon tog vremena nastavlja se sa uobičajenom negom. Tretman je apsolutno bezbedan.

 

Za lepu, zategnutu i vidno podmlađenu kožu DERMAPEN je pravo rešenje za Vas.

Hemijski pilinzi regenerišu površinske slojeve kože. Osvežavaju je i koža postaje glatka, mekana i sjajna.

Trajanje tretmana 30-45 minuta

 

 

 

Zakažite već danas ili Pogledajte Cenovnik

Call Now ButtonPOZOVITE