fbpx

Tretmani tela

Zerona laser

U Lasofti Zerona Beauty Centru mršavite sa uživanjem! Dok ležite, Zerona hladni laser vam pomaže da uklonite masne naslage nakupljene tokom zime. Za 6 tretmana moguće je smanjiti čak ceo konfekcijski broj!
Relax Masaze
Relaks i terapeutska masaža
zerona laser
Zamislite da sve što treba da uradite da biste smanjili obim tela je da dođete u Lasofti Zerona Beauty Centar, legnete i opustite se!
ZERONA laser i PRESOTERAPIJA su najbolji saputnici za mršavljenje! Iskoristite AKCIJU
Zerona I Presoterapija Acija Cena
Zerona laser predstavlja potpuno bezbolnu alternativu klasičnoj liposukciji! U pitanju je potpuno bezbedna i neinvazivna metoda koja ne oštećuje tkivo što je čini idealnom za sve one koji žele da smanje obime. Naši klijenti smanjuju obim svog tela za 6 do 12cm! Čekamo i vas, jer vaše telo to zaslužuje! Na VI za samo #VI tretmana!
Presoterapija najbolja iskustva vi lezite a savremeni aparat radi za vas
Limfnom drenažom se postiže ravnoteža telesnih tečnosti u organizmu, poboljšana cirkulacija i bolje opšte stanje celog tela, jer se rešavamo toksičnih elemenata nagomilanih u svim ćelijama, čime se značajno utiče na imunitet. Presoterapija se primenjuje u: -otklanjanju otoka -detoksikaciji -relaksaciji i regeneraciji mišića -stimulaciji poboljšanja lokalnog metabolizma -redukciji tečnosti u procedurama gubljenja telesne mase -prevenciji i redukcija celulita -liposukcijskim tretmanima (pre i posle) -učvršćivanju kože i vezivnih tkiva Vreme trajanja tretmana je 30 minuta.
Presoterapija najbolja iskustva vi lezite a savremeni aparat radi za vas
Call Now ButtonPOZOVITE